mandag 25. januar 2016

Handling

Kjell Bjarne og Elling får hjelp av en sosialarbeider ved navn Frank, og etter hvert tilpasser de seg den nye livssituasjonen deres. Etter noen måneder er de i stand til å få seg katt; rettere sagt to.
De begynner å gå på restaurant uten oppmuntring, og hjelper en gravid kvinne i fylla hjem til leiligheten hennes. Elling bestemmer seg for å dra på diktopplesning noen dager etterpå, mens Kjell Bjarne prøver å bli kjent med kvinnen. Begge utvikler sin sosiale krets; Elling får nye venner, og KB ender opp med å bli sammen med kvinnen de hjalp hjem.

Boka starter nokså kjedelig, men holder stort sett et fast mønster i et fast tempo. Generelt kan boka neppe omtales som "spennende." Det skjer endringer i karakterenes personlighet, og av og til kan det være fascinerende å lese om og analysere. De spesielle hendelsene som finner sted, er interessante på det høyeste nivået. Det er små spenningstopper hvor nye uventede hendelser tar sted, men det er ingen bestemt spenningstopp handlingen beveger seg sakte mot.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar